Websites en webshops

Hoog in Google met professionele SEO teksten

Hoog in Google staan met je bedrijfswebsite. Elke ondernemer droomt ervan. Met goed geschreven SEO teksten kun je dat doel bereiken. Daarom is dit werk voor een professional. Een SEO copywriter kent alle voorwaarden die zoekmachines aan webteksten stellen. DKGS in Veenendaal werkt samen met SEO gespecialiseerde copywriter Tekstbureau Kiki Koning. Je kunt bij ons de bestaande webteksten van jouw website ook laten herschrijven of ze compleet laten vernieuwen. Zo voorkom je een gemis aan omzet.

Waarom SEO webteksten laten schrijven door een SEO copywriter?

SEO teksten schrijven is een vak apart. Besparen op een SEO copywriter betekent simpelweg een lage vindbaarheid in de zoekmachines. Het is een klus voor een ervaren SEO specialist. Vooral omdat de structuur en eisen van een webtekst zo anders zijn dan die van bijvoorbeeld een folder, persbericht of andere tekstproductie.

Hoog in Google, waarom juist met SEO teksten?

SEO teksten moeten aan regels voldoen die de robots van zoekmachines plezieren. Daarbij zijn een zoekwoord analyse en zoekwoord strategie noodzakelijk. Elke webpagina moet immers worden voorzien van de juiste zoekwoorden en zoekwoordgroepen voor jouw bedrijf. Daarbij moet de informatie prettig leesbaar zijn, de bezoeker aanzetten tot actie en een bepaalde keyword dichtheid hebben. Bij dit alles horen perfect geschreven META-tags. Pas dan kun je rekenen op een goed resultaat.

Wil jij weten of jouw website betere resultaten kan bereiken? Vraag snel de GRATIS SEO check aan.

DKGS ontwerpt en realiseert het!